360AKADÉMIA

Szakértői képzések

Képzések

Ezek a programok akkor javasoltak, ha az adott témakörben el kívánsz mélyülni, akár oktatni is szeretnéd. A programok részvételi diplomát, sikeres vizsga esetén pedig szakértői, instruktori diplomát is adnak.

Normál áras, early bird és last minute jegyek

A képzésekre a jelentkezés és befizetés időpontjától függően eltérő áron lehet bejelentkezni.

 • Normál ár – a képzés hivatalos listaára
 • Kedvezményes ár – ahogy közeledik a képzés, ez a következő árkategória. Még mindig jelentős kedvezmény.
 • Early bird – a képzés meghirdetését követő rövid időszakban a jelentkezők számára biztosított kedvezményes ár. Érdemes sietni.
 • Last minute – ha egy képzés kezdete előtt 2-3 nappal még van szabad hely, akkor azokra egyes esetekben kedvezményes áron lehet bejelentkezni.
LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Ha mégsem tudsz eljönni egy képzésünkre, kérjük olvasd el a képzés lemondási feltételeit is, mert egyes hazai és nemzetközi képzések lemondási feltételei eltérhetnek.
 

Általános szabályok

 • A szakértői képzések díja a részletfizetéssel is fizethető képzések (lásd Részletfizetés) esetében 25.000,- Ft regisztrációs díjat tartalmaz, amely egyben a képzés árának első részlete.
  Ezen képzések lemondása esetén a regisztrációs díj nem kerül visszafizetésre.
 • Amennyiben nem részletfizetéssel fizettél, és le kívánod mondani a programot és a befizetett összeg visszafizetését kéred, úgy ebben az esetben is levonásra kerül a 25.000 Ft regisztrációs díj.
RÉSZLETFIZETÉS
Részletfizetési ajánlatunkat azon programok esetére dolgoztuk ki, melyek minimum 5 hónappal az esemény dátuma előtt kerülnek listázásra, és normál áruk meghaladja a 200.000 forintot.
 
 • Az early bird – vagyis legjobb ár – esetén ezekre 25.000 Ft áron tudsz regisztrálni, ez az összeg lemondás esetén adminisztrációs díjnak minősül, és nem kerül visszafizetésre.
 • A regisztrációs díj befizetése után a hátralévő időszakban 3-5 részletben tudod fizetni a fennmaradó összeget, amelyről minden hónap 7-én automatikus számlaértesítőt kapsz.
 • A regisztrációs díj összege a csomag árának változásával növekszik, vagyis érdemes az early bird árat keresni.
 • Azokban az esetben (Strongfirst események), ahol a részletfizetéses regisztrációs díj meghaladja a normál regisztrácós díjat, ezt az adott program ár leírásában közöljük.

Szakértői képzések

A programok részvételi diplomát, sikeres vizsga esetén pedig szakértői, instruktori diplomát is adnak.

CERTIFIED FUNCTIONAL STRENGTH COACH BY MIKE BOYLE OKTATÓI KÉPZÉS – LEVEL 1 – 2020.03.27-28.

 A CFSC első pillantásra nagyon hasonlíthat a témában világszerte elérhető többi képzéshez. Azonban ha közelebbről megvizsgálod, rá fogsz döbbenni, hogy olyasmit építünk, ami megújulást hozhat a teljes fitnesz ipar számára.

FUNCTIONAL MOVEMENT SYSTEM OKTATÓI KÉPZÉS – LEVEL 1 – 2020.05.22-23.

Szeretnéd, ha a vendégeid sérülési kockázata minimális lenne? Jó lenne tudni az edzés megkezdése előtt, hogy mekkora a sérülési kockázat? Szeretnél Te is jártas lenni a korrekciós gyakorlatokban? Itt a lehetőség!

FUNDAMENTAL CAPACITY SCREEN OKTATÓI KÉPZÉS 2020.05.23-24.

A tartós teljesítmény elérése volt mindig is a végső cél az edzők, trénerek és orvosok számára a sportok, a munka és a rekreáció terén. A Fundamental Capacity Screen (FCS) kurzus során meg fogjuk vizsgálni a mozgási energia 4 alapvető kifejeződését, valamint arra is kitérünk, hogy ezek miként működnek együtt egymással, valamint a környezettel, létrehozva ezáltal egy fenntartható erőnlétet és egészséges mozgást.

STRONGFIRST GIRYA INSTRUKTORI KÉPZÉS – LEVEL 1 – 2020.08.07.

Szeretnél Te is a világ egyik legjobban elismert Kettlebell oktatói diplomájával rendelkezni? Fontosnak tartod, hogy hiteles tudással rendelkezz a kettlebell vagy éppen funkcionális edzésről? Tartozz Te is az elit kettlebell oktatók nemzetközi közösségéhez, és regisztrálj a StrongFirst kettlebell oktatói képzésére.

STRONG ENDURANCE INSTRUKTORI KÉPZÉS PAVEL TSATSOULINE-NAL 2020.09.12-13.

Mi az a Strong Endurance™?
Előfordul, hogy nem elég pusztán csak az állóképesség – magas szintű erőre, gyorsaságra vagy
robbanékonyságra is szükség van még mellette.
Egy focimeccs. Egy akadálypálya teljes felszerelésben. A nagy antik bútorainak cipelése.
Az állóképességet évtizedeken át „metcon”-okkal edzették. Majd egy orosz professzor átfogalmazta a kérdést, és
ezzel történelmet írt.
Mi van akkor, ha ahelyett, hogy a sportolót a tejsav egyre magasabb koncentrációjának elviselésére edzenénk,
inkább azt próbáljuk elérni, hogy termeljen kevesebbet belőle?
És ezennel megszületett az antiglikolitikus edzés (AGT).
Ismerkedj meg a Strong Endurance™ módszerrel, mely a végső válasszal szolgál a „tejsavellenes” edzésre.

OXYGEN ADVANTAGE OKTATÓI KÉPZÉS 2020.10.16-18.

Javuló regeneráció? Jobb minőségű alvás? Csak akkor ne olvasd tovább, ha nem szeretnéd ezeket birtokolni.
Képzés a jobb légzésért, nagyobb teljesítményért, hatékonyabb regenerációért.
A 3 napos program során megtanulod az Oxygen advantage program alapjait, és képes leszel saját magad és mások teljesítményét, regenerációját, egészségét javítani.

Szemináriumok

Abban az esetben javasoljuk a részvételt, ha csupán felhasználói ismeretekre van szükséged, vagy első körben csak az alapokat szeretnéd megismerni, esetleg még nem döntöttél, hogy az adott témakörben instruktori képzésre akarsz-e jelentkezni.

DOMINIC D’AGOSTINO – KETONUTRITION ELŐADÁS 2019.12.18.
Ketonutrition: a táplákozási ketózis felhasználási lehetőségei. Dr. Dominic D’Agostino igazi szupersztár a ketogén diétát követők körében. Számtalan kutatás vezetője, de alanya is, hiszen atlétaként és kutatóként is az emberi teljesítőképesség határait keresi. Részese számos olyan kutatásnak, amely során a ketogén diéta idegrendszeri védelmét vizsgálták, és több kutatási projektben a ketogén diéta és tumoros betegségek kedvező hatásait vizsgálták.
OXYGEN ADVANTAGE SZEMINÁRIUM 2020.02.15.

Maximalizáld az edzőtermi munkád, javíts a regenerációdon, adjon az alvásod újra kirobbanó erőt és energiát. Álom lenne mindez? Nos, meg fogsz lepődni, mire lennél képes, ha a légzésed optimalizálnád.
Az Oxygen Advantage Patrick McKeown által kidolgozott légzéssel foglalkozó rendszer, melynek alapja a helyes légzéstechnikák elsajátítása által végbemenő általános egészség és sportteljesítmény javulás. Patrick McKeown korunk egyik leginkább elismert Buteyko és légzésterapeutája, akinek a rendszerét a 360AKADÉMIA képviseli Magyarországon.