Szeretettel üdvözlünk a 360Shop vásárlói között!

A 360Shop kompromisszumok nélkül, évek óta a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást igyekszik nyújtani Nektek és erre figyelemmel állítja össze az árukészletét, és választja ki a beszállítóit. Azonban a legnagyobb gondosság ellenére is előfordulhatnak hibák.

Erre az esetre szeretnénk átfogó tájékoztatást adni Neked a Nivo Tech Kft által üzemeltetett 360Shop webshopban vásárolt termékek vásárlásakor biztosított garanciális feltételekről, illetve minden olyan esetről, amikor a terméket a Társaságunk kijavítja, cseréli vagy annak vételárát megtéríti.

Az alábbi tájékoztató természetesen nem tartalmazhatja a választ minden lehetséges kérdésedre, de ezzel az összefoglalóval szeretnénk segíteni Neked, hogy ne legyen annyira bonyolult a reklamáció.
Ha bármilyen további kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bátran! Segítünk!

ELÁLLÁS

Elállás a termék átvételét követő 8 napon belül, internetes vásárlás esetén 14 napon belül, amennyiben a termék nem sérül (NEM GARANCIA KÖRBE SOROLANDÓ):
A 360Shopban leadott rendelésed alapján a Társaság a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben foglalt előírásoknak megfelelően teljesíti a rendelésedet ezért a termék átvételét követően SZÁMLA VAGY NYUGTA BEMUTATÁSA UTÁN 8 munkanapig elállhatsz a szerződéstől. 

Figyelem! A fenti jogszabály értelmében nem lehet elállni a hang- és/vagy képfelvétel műpéldányára (= DVD) vonatkozó vásárlástól, ha a csomagolást felbontottad! Abban az esetben sem lehet elállni a vásárlástól, ha a vásárolt szolgáltatás kifejezetten a személyedre szabott, és a terméket kifejezetten a Te megrendelésére gyártatta le a Társaság!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy ennek a jognak a gyakorlása nem függ össze a termék minőségével és nem kötődik semmilyen feltételhez vagy indokláshoz. Ha elállsz a vásárlástól azt minden esetben írásban kell rögzítenünk és amennyiben nem személyesen veszed át készpénzben a vételárat, úgy szükségünk lesz arra a bankszámlaszámra, amelyre az összeget az elállási nyilatkozatod kézhezvételét követő 30 napon belül visszautalhatjuk.

Ha el akarod kerülni a visszautalás esetén szükséges várakozást és más terméket rendelnél a visszautalandó összeg fejében kérjük jelezd nekünk és soron kívül intézzük a kérésedet! Jótállás: Magyarországon a jótállásra vonatkozó szabályokat az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet határozza meg.

JÓTÁLLÁS

A jótállási idő a vásárlástól számított 1 év. Ha ez alatt az idő alatt a fenti rendelet hatálya alá tartozó termékben olyan hiba keletkezik, amely nem tartozik a mindennapi rendeltetésszerű használatból eredő kopás, elhasználódás körébe, akkor azt a Társaság SZÁMLA VAGY NYUGTA BEMUTATÁSA UTÁN elsődlegesen kijavítja vagy kicseréli. Amennyiben ezekre nincs lehetőség, úgy másodsorban a kérheted a termék árának értékarányos leszállítását (=visszakapod egy részét a vételárnak és megtartod a terméket) vagy elállhatsz a vásárlástól (=visszakapod a teljes vételárat, és a terméket visszaveszi a társaság).

A jótállás ideje alatt a Társaság fedezi a fenti eljárások minden költségét. A jótállási jog érvényesítéséhez szükséged lesz a jótállási jegyre és a számlára vagy blokkra, kérjük ezeket minden esetben mutasd be a Társaságnak!

Figyelem! Ha valamelyik termékhez olyan tájékoztatót kapsz, amely gyártói jótállásról és annak feltételeiről akkor az ilyen jótállás közvetlenül a gyártóval szemben érvényesíthető, nem a Társasággal, mint forgalmazóval szemben!