Miért Kaatsu?

HIHETETLENÜL GYORS EREDMÉNY
Pár nap alatt érezni, és
néhány hét alatt már látható változás!

Miért Kaatsu?

IDŐSEBBEK IS ELKEZDHETIK
Japánban a foglalkozás nagyobbik részét
orvos írja fel, mégpedig 70 év feletti embereknek!

Mi az a KAATSU?

A KAATSU foglalkozás során
jellemzően a saját tested,
gumiszalagot vagy kis súlyt használsz.

Mi az a Kaatsu?

A KAATSU az erőedzés egy rendkívül biztonságos, forradalmi és hatékony módja, melyet 1966-ban találtak fel Japánban, és az 1970-es években tökéletesítettek. A KAATSU a hatékony edzéshez a karok és a lábak véráramának mérséklését használja.

Speciális pneumatikus szalagokat (KAATSU Air Bands) kell a felkarokra és a combok felső részére helyezni. Ezek a szalagok biztonságos nyomást fejtenek ki a végtagokra, mely vértolulást eredményez a karokban és a lábakban, és mindenféle sportág és edzésforma során használhatók.

A KAATSU speciális protokollokkal és eljárásokkal rendelkezik attól függően, hogy valaki a teljesítményét, az erőnlétét, a technikáját vagy az állóképességét szeretné fejleszteni. Japánul a KA “további”-t, az ATSU pedig “nyomás”-t jelent.

Kaatsu előnyei

Gyors regeneráció

Mivel a KaaTsu edzés során minimális a mechanikai stressz, a regeneráció villámgyors.

Szálkás izmok

A KaaTsu segítségével gyorsan és hatékonyan építhetsz izmot, biztonságosan.

Szív és érrendszer

A kardiovaszkuláris rendszer egészsége központi kérdés. A Nitrogén Oxid hatása segít abban, hogy a szíved egészséges maradjon.

Öregedésgátlás

A Kaatsu javítja a metabolizmusod és késleltei az öregedést, segít megtartani vagy visszaszerezni az értékes izomtömeget és erőt, állóképességet.

Kaatsu felhasználás

Rehabilitáció

Teljesítményfokozás

Öregedésgátló wellness

A céltól függően mindig van egy optimális KaaTsu felhasználási javaslatunk. Legyen szó gyors felépülésről egy sérülés után, a teljesítményed növeléséről vagy csak egyszerűen szeretnéd megőrízni a fiatalságod, a KaaTsu segít abban, hogy elérd a céljaid.

Bárhol, bármilyen sporthoz alkalmazható

Lehetsz elit sportoló vagy a hobbijában kiteljesedést kereső atléta, a regenerációban, gyors rehabilitációban és erőnövelésben a KaaTsu elképesztő sikerrel alkalmazható.

Képzés és kutatás

Tudományos kutatás

A képre kattintva megtalálható a KAATSU és Blood Flow Restriction kutatások legjava, letölthető formátumban.

Specialist képzés

Ismerd meg a milyen előnyökkel jár a KAATSU Specialist képzés. Tanuld meg, és alkalmazd a KAATSU módszert!

BIZTONSÁGOS
Japánban eredményesen használják az 1970-es évek óta, olimpikonok felkészítésére, rehabilitációra, regenerációs eljárások részeként.
TESTKOMPOZÍCIÓ
Szeretnél gyorsan változtatni a testkompozíciódon? A KAATSU edzés ebben segít, de figyelem, a sikerért itt is meg kell dolgozni!

Rólunk mondják

“A gerincbetegések rehabilitációja során nagyon fontos igény,  hogy a páciens az aktivitási program korai szakaszában is fent tudja tartani izomerejét, állóképességét. A KAATSU használatával az edzettségi állapot fenntartható, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a rehabilitációs programot.”

Dr. Erbszt András gerincspecialista, Doctorfit Gerincambulancia

“Gyógymasszőrként, Kinesiology Tape terapeutaként és a Dr.Fit Gerincambulancia rehabilitációs edzőjeként  tapasztalatom az, hogy a frissen műtött betegek gyógyításában nagy szerep jut a Kaatsunak. A porckorongsérv fájdalmas mivolta miatt, az emberek félnek bármilyen súly emelésétől  a Kaatsunál erre nincsen szükség, hiszen szabad testsúllyal, illetve a GFM alaptechnikáit is alkalmazva látványos sikereket értünk el.”

Egyházi Gábor SFG1, FMS szakértő, GFM vezető instruktora, Titan Kettlebell Budapest vezetőedzője

“3 hetes alapozás alatt sérülésveszély nélkül hatalmas erőnövekedést sikerült elérni a játékosoknál a KAATSU segítségével.”

Vincze Gergő Szolnoki Vizilabda Sport Club erőnléti edzője

CIKKEK

KAATSU 3 pontos gyakorlatok a lábak számára

KAATSU 3 pontos gyakorlatok a lábak számára

A KAATSU 3 pontos gyakorlatok alapvető részét képezik a hagyományos KAATSU protokollnak a karok és a lábak esetében egyaránt. Dr. Yoshiaki Sato, aki 1966-ban találta fel a KAATSU-t, az 1970-es években állította össze a KAATSU 3 pontos...

Déjá vu, Misty Hyman edzése visszatért

Déjá vu, Misty Hyman edzése visszatért

Az 1990-es években Arizonában a kétszeres ’Az Év Gimnáziumi Úszója’-nyertes Misty Hyman nagy gumiszalagokat kezdett használni a combjain és a felkarjain edzője, a Hírességek Csarnokába tartozó Bob Gillette felügyelete alatt. Gillette innovatív...

KAATSU 3 pontos gyakorlatok a karok számára

KAATSU 3 pontos gyakorlatok a karok számára

A KAATSU 3 pontos gyakorlatok alapvető részét képezik a hagyományos KAATSU protokollnak a karok és a lábak esetében egyaránt. Dr. Yoshiaki Sato, aki 1966-ban találta fel a KAATSU-t, az 1970-es években állította össze a KAATSU 3 pontos...

10 érv a kaatsu mellett

Töltsd le ajándék tanulmányunkat most!

TERMÉKEK