Paksi András 29 éve foglalkozik emberekkel.

Budapesten, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett rendszerszervezőként.

1987-ben programozóként kezdett dolgozni, majd még ugyanabban az esztendőben megkezdte sorkatonai szolgálatát, melynek során rövidesen fiatal, hivatásos állományú katonákat oktatott.

Négy és fél évnyi, a Nemzetbiztonsági Hivatalnál letöltött hivatásos szolgálat után vállalkozni kezdett, minek során számos területen gyűjtött tapasztalatot.

Tevékenykedett az értékesítésben, vezetői gyakorlatot szerzett a többszintű értékesítés terén és folyamatosan képezte magát az emberi gondolkodás működésével összefüggően.

Tanulmányozta a pszichológia gyakorlati nézőpontjait, a különféle vezetői viselkedések hatását.

Tizenhét éve tevékenykedik trénerként és menedzsment-konzulensként.

Ennek során számos kis, közép, illetve multinacionális céggel dolgozott együtt, hosszú éveken keresztül.

Elismert tréner, aki többezer tréningrésztvevővel végzett közös munka során fejlesztette képzési módszereit úgy az eladás, mint a vezetés területén.

Megbízói egyre gyakrabban kérték ki véleményét a vállalatok, vállalkozások, divíziók szervezeti, működési hatékonyságának fejlesztése érdekében. Több esetben piacvezető cégek teljes értékesítési szervezetének átalakítását segítette tanácsadóként, esetenként interim menedzserként.

A vállalkozás-fejlesztés terén is legjobb lehetőségei szerint fejlesztette ismereteit, és a gyakorlatban is újító jeleggel alkalmazta ezen készségeit.

Lakatos Péterrel való találkozása mindkettejük életében komoly változást és előrelépést hozott.

András aktív részese volt a Krav Maga Global és a Russian Kettlebell Challenge nemzetközi üzleti modellje kidolgozásának. Üzleti szemináriumairól jól ismerik a magyar (és külföldi) RKC és Krav Maga instruktorok, valamint számos rehabilitációs szakember is. Meghívott előadó volt a Pavel Tsatsouline által fémjelzett instruktorképzésen.

Péterrel való együttgondolkodása vezetett oda, hogy most egy abszolút rendszerszemléletű, részenként egymásra épülő, a személyi edzés, illetve a rehabilitáció területén dolgozó szakemberek számára kidolgozott, teljesen személyre szabható képzést mutasson be a 360Gear-rel szoros együttműködésben, 360Solution néven.

András különösen és egyre jobban elkötelezett a szakma és annak szakértő művelői iránt, hiszen maga is rendszeresen edz, emellett FMS, Testolvasás, K-Aktive tanfolyamot végzett (és alkalmazza is az ott tanultakat), valamint egyike az első Kaatsu Specialistáknak.