Safe Laser

Forradalmi újdonság a sportsérülések kezelésére

Hatékony, biztonságos fájdalomcsillapítás és regeneráció

Mi a Safe Laser?

A lézerek gyógyító hatása már közel 50 éve bizonyított. A szoft vagy lágy lézerek hatása a fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és az úgynevezett sejtregeneráció, a biostimuláció. A kórházi ellátásban régóta használatos a fizikoterápiában a mozgásszervi betegségek lézerkezelése. De az állatorovsi praxisban is ismert, illetve a kozmetikában is gyakran használják bőrproblémák, gyulladások, ráncok kezelésében.

Mi a Safe Laser?

A Safe Laser jelentése: biztonságos lézerkészülék. A lézer berendezéseket szemre veszélyes volta miatt csak egészségügyi szakszemélyzet működtethette, megfelelő lézerbiztonsági szabályok (lézerszemüveg, megfelelő helység, végzettség stb.) betartásával.

A Safe Laser berendezések a kórházi, orvosi szoft lézerek teljesítményével rendelkeznek, de egyben egy optikai rendszerrel vannak ellátva, ami megakadályozza a szemre való veszélyességét. Ezért lézerszemüveg és szakképesítés nélkül bárki használhatja otthonában biztonságosan.

Mire jó a Safe Laser?

A Safe Laser családhoz tartozó készülékek:

Safe Laser 500 infra

Ez a legújabb készülék, mely a mélyebb szövetekbe is beterjed. Ezáltal a legfontosabb hatását az ízületekre, izmokra, csontokra és szalagokra, tehát a mozgásszervi problémákra fejti ki. Itt fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és biostimuláló, regeneráló hatást fejt ki. Ezáltal az ízületi kopások, gyulladások, gerinc és hátproblémák, izom húzódások, szalag sérülések, műtét utáni rehabilitáció, rándulások, ficamok esetén hatékony segítséget nyújt, Bőrfelületi hatását mutatja, hogy pl. lábszárfekély esetén is hatásos.

Safe Laser 150

Ez a készülék 3 cm átmérőjű felületen képes hatni a bőr vagy nyálkahártya felszínen. Bőrgyulladások, ekcéma, rosszul gyógyuló sebek, fekélyek, horzsolások, vágások, háztartási balesetek, ráncok, pattanások, szájnyálkahártya problémák, afta, fogyíny betegségei, gyulladásai, sorvadása, övsömör és kisgyermekek bőrkiütései, pelenkakiütései kezelésére.

Alkalmas egy sugárszűkítővel a fent említett orrnyálkahártya lézerbesugárzására.

A Safe Laser előnyei
  • Nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okot is megszűnteti
  • A gyógyulási idő lerövidül
  • Bármilyen más terápiával kombinálható
  • Semmilyen ismert káros mellékhatása nincs
  • Sokoldalú felhasználás, gyors kezelési idő
  • Rendkívül hatékony, alkalmazása fájdalommentes
  • Safe Laser = Biztonságos lézer. Nem csak orvosok, bárki használhatja otthonában is.

30 éves pályafutásom alatt a Safe Laser hozta az eddigi leglátványosabb javulást a váll problémáimra.

Dr. Kiss Gergely

háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

KAPCSOLAT

6 + 14 =