Mind a(z) 5 találat megjelenítve

ELŐRENDELHETŐ: Y Balance teszt eszköz

165.000 Ft
AZ Y Balance teszt eszköz előrendelhető a tamas@360shop.hu email címen. A termék szállítási ideje: 2 hét. FMS alapokon nyugvó mozgásminőség vizsgálat. Az Y balance alapos kutatásokon alapuló, mégis egyszerű módja az egyéni motorikus irányítás és funkcionális szimmetria tesztelésére. Az Y balance teszt protokollját a sérülés megelőzést és a sérüléseket követő motorikus irányítási változásokat vizsgáló éveken át tartó kutatás alapján fejlesztették ki. Az eszköz és a használati protokoll nagyon pontos, felhasználható rehabilitációs programok elvégzése előtti és utáni teljesítménymérésre, illetve dinamikus egyensúlyozási képességet fejlesztő edzésprogramok után, ellenőrizni, hogy a sportoló készen áll-e visszatérni a sporttevékenységeihez.

FMS Molinó

9.200 Ft
FMS instruktoroknak ajánlott, kiváló hirdetési felület. Méret: 150×75 cm.

FMS Motor Control Slider

9.900 Ft
The Motor Control Szűrés (MCS) egy stabilitás teszt, amely fontos információkat ad a szakembernek a sportoló vagy kliens stabilitási problémáiról. Ez a praktikus csúszka az FMS teszt csomaggal használható, és segít a stabilitási kompetenciák feltárásában az alsó és a felsőtesten. Akkor vedd meg, ha már rendelkezel az FMS teszt csomaggal.

FMS teszt csomag MCS teszt csúszkával

129.000 Ft
Tárd fel az sportolód gyenge pontjait az FMS eszközével és az FMS módszertanával. FMS programjaink a 360AKADEMIA.hu honlapon taláhatók meg.
   
  • Egyszerűen használható eszköz a hét FMS teszt és a kiegészítő motoros kontroll tesztekhez. 
  • FMS teszt kittel képes vagy felmérni a guggolás, átlépés kitörés, vállmobilitás, aktív lábemelés, fekvőtámaszban karhajlítás és rotációs stabilitás mozgásminták hiányosságait.
  • A korrekciós gyakorlatokat a feltárt hiányosságok alapján képes elvégezni az FMS specialista.
  • Könnyen szállítható kompakt eszköz, amely tartalmazza a MCS csúszkát is

FMS zsák

30.000 Ft
Téged is zavar, hogy nem tudod miben tárolni az értékes FMS szetted? Íme a megoldás! Ebben tárolhatod FMS szettedet, ami