1–12 termék, összesen 41 db

Al Kavadlo: Rúdra fel

2.795 Ft
Gyúrd ki a felsőtestedet, és légy a húzódzkodás mestere, ahogyan mindig is szeretted volna– erősítőgépek, súlyzók és edzőtermi bérlet nélkül!

Ann Frederick: Nyújtással a sikerért

3.990 Ft
Optimális teljesítményt szeretnél nyújtani? Nagyobb gyorsaságra, robbanékonyságra és agilitásra vágysz? Akkor egy átfogó flexibilitási edzésprogramra van szükséged – egy olyan személyre szabott rutinra, melyet napjaink sportolóira terveztek, és dinamikus nyújtásokból épül fel, melyek tükrözik a sportspecifikus mozgásokat. Ráadásul azt is pontosan fel fogod tudni mérni, hogy a testednek mikor mire van szüksége. Ez a program teljes egészében megtalálható a Nyújtással a sikerért című könyvben.

Ashley Kalym: Calisthenics

3.990 Ft
Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod? Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre!

Bret Contreras: Feszes és Formás

3.990 Ft
Ha lehet, széles ívben kerülöd a tükröket, és rendre kihúzod magad a strandolós programok alól? A legszexibb ruháid a szekrényben

Chad Waterbury: Növessz izmot gyorsan!

3.990 Ft
Mindent megteszel a fizikumodért, mégsem érzed magad igazán jól a bőrődben? Aránytalan a tested? Sérülésektől és túledzéstől szenvedsz? Szállj le

Dan John és Pavel: Nyers erő

3.990 Ft
A két legendás sportember PAVEL és DAN JOHN azzal a nem titkolt szándékkal fogott össze, hogy rávilágítsanak az erőedzés szerepére

Elle Russ: Paleóval az egészséges pajzsmirigyért

3.999 Ft 3.200 Ft
A TERMÉK JÚNIUS ELEJÉN LESZ ELÉRHETŐ! Szerezd vissza az egészséged, és szabadulj meg a makacs pluszkilóktól!

Gödrösi Ádám: Street Workout mindenkinek

3.990 Ft
Szálkás izmokat szeretnél, és brutális erőt? Olyan fizikumot, amilyen a tornászoknak és az artistáknak van? Akkor a street workoutot, ezt

Góg Anikó: Újra én – Edzés a várandósság alatt és a szülés után

4.499 Ft
Ez a könyv felér egy „versenyfelkészítéssel” – alapozással, formaidőzítéssel majd regenerációval – életed egyik legnehezebb erőpróbájára: a várandósságra, a szülésre, a gyermekágyi periódusra.

Imi Sde-Or Lichtenfeld és Eyal Yanilov: Krav-Maga: Hogyan védekezzünk fegyveres támadás ellen?

3.500 Ft
Irta: Imi Lichtenfeld és Eyal Yanilov. Megjelent a(z) JAFFA 4 KIADÓ ÉS KER. KFT. gondozásában. Oldalak száma: 241. Borító: FŰZVE.

Jay Dawes: A TRX kézikönyve

3.999 Ft
Erő, robbanékonyság, törzsstabilitás, flexibilitás, egyensúlyfejlesztés? Létezik olyan módszer, amely mindezt egyszerre és hatékonyan képes megvalósítani: a felfüggesztéses edzést (Suspension Training®) manapság a legkiválóbb élsportolók és a legprofibb edzők napi szinten alkalmazzák.

Lakatos Péter – Kortalanul!

3.499 Ft
Állítsd meg az öregedést- életmóddal, edzéssel, étkezéssel