Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Polar H10 N Mellkaspánt pulzusmérővel (több színben)

38.500 Ft
Maximális pontossággal figyeli a pulzusod és továbbítja egyidőben akár két eszközre bluetooth, vagy ANT+-on keresztül.

Polar Pacer (több színben)

88.000 Ft
A futás egy egyszerű sport – miért is bonyolítanánk túl? A Polar Pacer egy nem túlbonyolított GPS futóóra, amely a modern futók számára minden lényeges funkciót biztosít, továbbá speciális edzési eszközöket is kínál, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy egyetlen dolgot jobban végezzenek: a futást.

Polar Pacer Pro (több színben)

126.500 Ft
A Polar Pacer Pro egy ultrakönnyű, új generációs GPS futóóra beépített barométerrel, amely a komoly futókat fejlett edzési eszközökkel látja el a futási hatékonyság és teljesítmény javítása érdekében. Sikerüljön jól minden futás!

Polar Unite (több színben)

63.900 Ft
A Polar Unite vízálló fitneszóra fejlett csukló alapú pulzusméréssel. Ez a lekerekített, rendkívül könnyű fitneszóra segít jobban aludni, okosabban edzeni és megtalálni az egyensúlyt az életedben.

Polar Unite Hook&Loop (több színben)

64.000 Ft
A Polar Unite új csuklópántjai puha és légáteresztő nejlonból készülnek, és a gyors és szuper könnyű beállítás érdekében szórakoztató kampós és hurkos rögzítővel rendelkeznek. A nejlon puhán simul a csuklóra, miközben engedi a nedvességet távozni, és kényelmes, szoros illeszkedést biztosít. Ez a két új csuklópánt fekete és rózsaszín színváltozatban kapható.

Polar Vantage M2 (több színben)

127.500 Ft
A Polar Vantage M2 multisport GPS óra a teljesítmény, a funkcionalitás és a sportolói hozzáállás nagyszerű kombinációja. Segítségével útmutatást és adatokat kaphatsz az erősebb és nélkülözhetetlen okostelefon-funkciók megszerzéséhez, amelyek lehetővé teszik a kapcsolattartást. A Polar Vantage M2 a többfunkciós társad az új PR-k felé vezető úton.

Polar Vantage V2 (több színben)

209.000 Ft
Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V2 segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, így elkerülheted a sérüléseket.

Polar Vantage V2 HR (több színben)

231.000 Ft
Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V2, Polar H10 pulzusmérővel segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, így elkerülheted a sérüléseket.

Polar Vantage V2 SHIFT (több színben)

231.000 Ft
Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V2 segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, így elkerülheted a sérüléseket.