1–12 termék, összesen 14 db

STEELFIT – ABS OF STEEL – MAXIMUM DEFINITION CREAM – 2 x 237 ML

39.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Termogén hatású, definíciót és élességet fokozó krém 5% CoAxel hatóanyaggal. 2 x 28 NAPI ADAG

STEELFIT – ABS OF STEEL – MAXIMUM DEFINITION CREAM – 237 ML

19.500 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Termogén hatású, definíciót és élességet fokozó krém 5% CoAxel hatóanyaggal. MOST AJÁNDÉK TESTZSÍRSZÁZALÉK MÉRŐVEL!

STEELFIT – ABS OF STEEL 237 ML + BUNS OF STEEL 237 ML CSOMAG

39.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap A két külön testtájon való alkalmazásra kifejlesztett formula most kedvezményes csomagban vásárolható meg!

STEELFIT – BLOOD FLOW RESTRICTION SLEEVES – VÉRÁRAMLÁST KORLÁTOZÓ KARPÁNT

10.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Részleges keringéscsökkentés elvén alapuló segédeszköz bicepsz edzéshez.

STEELFIT – BUNS OF STEEL – MAXIMUM TONING CREAM – 2 x 237 ML

39.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Maximális tonizáló krém 4% Intenslim komplexszel. 2 x 28 NAPI ADAG

STEELFIT – BUNS OF STEEL – MAXIMUM TONING CREAM – 237 ML

19.500 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap A legjobb társ a narancsbőr elleni küzdelemben és a combod feszesítésében. MOST AJÁNDÉK TESTZSÍRSZÁZALÉK MÉRŐVEL!

STEELFIT – HYDRA STEEL – ADVANCED DIURETIC FORMULA – 80 KAPSZULA

10.500 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Fejlett, teljesen természetes vízhajtó formula, melyet arra fejlesztettek ki, hogy száraz és kemény forma elérésében segítsen hozzá, kevesebb mint 10 nap alatt!

STEELFIT – HYDRA STEEL VÍZHAJTÓ KAPSZULA + WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV CSOMAG

18.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap A természetes alapú Hydra Steel vízhajtó kapszula a Steelfit övvel együtt használva segít hogy 10 nap alatt a has és a derék területén drámai változást érj el a fokozott bőr alatti vízvesztésnek köszönhetően!

STEELFIT – PRO CONTEST STACK – ABS OF STEEL + BUNS OF STEEL + FOGYASZTÓ ÖV + COMB FORMÁLÓ ÖV CSOMAG

61.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap A Steelfit első számú csomagjában minden benne van, amire egy női fitnesz versenyzőnek szüksége lehet: a hasra, valamint a combra és fenékre való szuper krémeken felül a fogyasztó övet és a comb formáló öveket is tartalmazza.

STEELFIT – SHRED STACK – ABS OF STEEL + FOGYASZTÓ ÖV CSOMAG

30.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Termogén hatású, definíciót és élességet fokozó krém SteelFit karcsúsítő övvel!

STEELFIT – STEEL CORE – VISCERAL FAT METABOLIZER – 90 KAPSZULA

25.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Stimulánsmentes zsírégető a hasi zsírok ellen.

STEELFIT – THIGH TRIMMER – COMB FORMÁLÓ ÖV

14.000 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Fokozd a keringést, izzadj többet, és maximalizáld a zsírégetést!