Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Sensory Station

A Sensory Station egy innovatív technológiát használó szenzoros értékelő és edző állomás, mely 10 vizuális és szenzomotoros készséget képes vizsgálni. A segítségével kevesebb, mint 25 perc alatt meg lehet határozni egy sportoló erősségeit és fejlesztési lehetőségeit a szenzoros teljesítményét illetően. A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3-4 hét Kérjen árajánlatot a tamas@360shop.hu email címen! 

Sensory Tablet

A Sensory Tablet egy innovatív technológiát használó szenzoros értékelő és edző állomás, mely 7 vizuális és szenzomotoros készséget képes vizsgálni. A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3-4 hét Kérjen árajánlatot a tamas@360shop.hu email címen! 

Strobe Glasses

185.000 Ft
A Senaptec Strobe-ot úgy alakították ki, hogy fejlessze a kapcsolatokat a felhasználó szeme, agya és teste között. Folyékony kristály technológia felhasználása révén a lencsék tiszta és ködös állapot között váltakoznak, ezáltal megfosztva a viselőt a vizuális információktól, és rákényszerítve a hatékonyabb feldolgozásra. A Senaptec Strobe könnyedén beépíthető a már jelenleg is használt gyakorlatokba. A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3-4 hét