Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Halo Sport 2

165.000 Ft Elérhető: hamarosan.
A Halo Sport javítja az agy mozgástanulási képességét. Speciális érintkezőin keresztül apró elektromos jeleket bocsájt ki, melytől a neuronok (idegsejtek) aktivitása nő, és mind a teljesítőképesség, mind a tanulási képesség jelentősen növekszik. A jobb és a hatékonyabb mozgás eredményeként könnyebben és gyorsabban fejleszthető az erő,  nő az állóképesség és könnyebbé válik az új mozgások, gyakorlatok elsajátítása. A módszer teljesen biztonságos, és két évtizednyi tudományos kutatás támasztja alá.

Strobe Glasses

185.000 Ft
A Senaptec Strobe-ot úgy alakították ki, hogy fejlessze a kapcsolatokat a felhasználó szeme, agya és teste között. Folyékony kristály technológia felhasználása révén a lencsék tiszta és ködös állapot között váltakoznak, ezáltal megfosztva a viselőt a vizuális információktól, és rákényszerítve a hatékonyabb feldolgozásra. A Senaptec Strobe könnyedén beépíthető a már jelenleg is használt gyakorlatokba. A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3-4 hét  

Biohacker szemüveg

9.900 Ft
Az, hogy a modern épületek világítása messze áll a természetestől, ma még újdonságnak hat. A biológiai óránk irányítja azokat a fontos folyamatokat a testünkben, amelyek miatt optimálisan vagyunk képesek funkcionálni. A természetes fény szinkront teremt, míg a mesterséges fény elválaszt minket a természettől. Ezért hoztuk létre a Biohacker szemüveget.