1–12 termék, összesen 13 db

Oldalsáv megnyitása

KMG Lágyékvédő – fém

7.900 Ft
KMG fém lágyékvédő. Pánttal rögzíthető fém lágyékvédő bőr borítással. Maximális védelem! Full-contact sportokhoz ajánljuk! Egy méretben, felnőtteknek.

KMG lágyékvédő – műanyag

4.300 Ft
Műanyag lágyékvédő KMG felirattal a küzdősportok szerelmeseinek. Ajánlott a Krav-Maga és az egyéb állóharccal foglalkozó full-Contact, illetve Semi-Contact szabályrendszerek gyakorlóinak.

Kompressziós lágyékvédő

11.900 Ft 9.520 Ft
Ez a sztreccs kompressziós lágyékvédő minden harcművész számára kötelező eszköz. Stabil lágyákvédő krész a zsebben, amivel kényelmesen és biztonságosan edzhetsz.

Lágyékvédő – fém

7.900 Ft
Pánttal rögzíthető fém lágyékvédő bőr borítással. Maximális védelem! Full-contact sportokhoz ajánljuk! Egy méretben, felnőtteknek.

Lágyékvédő – műanyag

4.300 Ft
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″] [et_pb_text admin_label=”Text”] Műanyag lágyékvédő a küzdősportok szerelmeseinek. Ajánlott küzdősportok használathoz: Karate, Kick-box, Thai-box, Krav-Maga

Női lágyékvédő

4.400 Ft
Jó minőségű, hosszú élettartamú műbőr női lágyékvédő. Kényelmes viselet, a csípőnél és a comboknál található pántok biztosítják a rögzítést.

Shock Doctor Bioflex lágyékvédő

7.490 Ft
Komfortos lágyékvédő, aminek kupakja szellőzése biztosított, így kevésbé jelennek meg edzés közben a kellemetlen szagok. A protektor kifejezetten küzdősportolók részére

Shock Doctor kompressziós lágyékvédő

14.990 Ft
Ez a sztreccs kompressziós lágyékvédő minden harcművész számára kötelező eszköz. Stabil kupakrész a zsebben, amivel kényelmesen és biztonságosan edzhetsz. Kivehető

Twins fém lágyékvédő

15.000 Ft
Twins magasminőségű fém lágyékvédő. Egy méretben kapható.