Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Oldalsáv megnyitása

Buteyko öv

12.000 Ft
Érj el egyszerűen egy egészséges, erőfeszítés nélküli légzést. Segíti a sportteljesítmény növelését. Csökkenti a horkolást, az alvási apnoét, az asztmát, a stresszt, a szorongást, valamint számos további légzéssel összefüggő panaszt. Fokozd és támogasd a Buteyko-légzésedet.

Buteyko ragtapasz

650 Ft
- A Buteyko légzés és Oxygen Advantage gyakorlatok során javasolt ragtapasz a 3M terméke.
- A 2.5 cm széles ragtapasz könnyen felhelyezhető a szájra, akár alvás idejére is. Figyelem - gyeremek részére ne ajánlott, vagy konzultáljon szakemberrel.
- A 3M felismerte, hogy mivel az egészségügyi ellátás egyre összetettebbé válik, a megfelelő termék választása és hatékony használata kulcsfontosságú eleme a beteg sikeres gyógyításának.
- A bőr finom és érzékeny szerv, így még a kis dolgok is, mint például a helyes ragtapasz választás nagyobb jelentőségű lehet.
- A 3M ragtapaszai hipoallergének, latex-mentesek, és optimális betegellátásra tervezték.

Oxygen Advantage edzőmaszk

19.500 Ft

Told ki a határaidat! Teljesíts jobban! Eddz a győzelemért! Legyen tiéd a légzés ereje!

Patrick McKeown: A légzés ereje

3.990 Ft
Ki ne szeretne egészségesebb, fittebb és karcsúbb lenni! Az általános erőnlét és az egészség megőrzésének és javításának azonban a közismert, mindennapi gátló tényezők mellett van egy gyakori, ám a nagyközönség előtt mégis szinte ismeretlen akadálya: a krónikus túllégzés.