Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Oldalsáv megnyitása

Balance board – egyensúlyozó korong – párban

18.000 Ft
Egyencúlyozó korong (Balance board). Az eszközt elsősorban rudak segítségével (Balance stick) tudod használni. Az eszköz használatával erősítheted a láb (boka,

Balance pipe – egyensúlyozó cső – párban

9.600 Ft
Egyencúlyozó cső (Balance pipe). A termék használatával erősítheted a láb izmait és az ízületket (boka, térd). A terméket együtt kell

Balance stick – egyensúlyozó bot – párban

5.900 Ft
Egyencúlyozó bot (Balance stick). A terméket az egyenúlyozó korong és az egyensúlyozó csővel együtt érdemes használni. Segít az egyensúly megtartásában.

Gravitációs csizma

19.900 Ft
A biztonsági bilinccsel felszerelt szerkezet kiváló eszköz a csigolyák és a hát nyújtásához, valamint a hasfal erősítéséhez.

Handstand block – kézálló kocka

15.500 Ft
A kézálló kocka a kézállók kedvenc eszköze. Elsősorban artisták használták, de egyre inkább elterjedt, és nagy népszerűségnek örvend a kézen

Parallel bar – mini korlát

19.500 Ft
Ülésben kitartáshoz, fekvőtámaszhoz különféle torna gyakorlatokhoz. Méretei: 40 cm hosszú, 11 cm magas, a cső átmérője: 3,5 cm.

Peg board mászófal

43.000 Ft
A vadonatúj 360GEARS Pegboard, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen falra szerelhető legyen, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára a felfelé és lefelé irányuló gyakorlást, mászást.
Kiváló testmozgást biztosít, növelve a felsőtest erejét. A használat során az atléta a stifteket egyik lyukból a másikba helyezve folyamatosan a saját testsúlya és a gravitáció ellenében dolgozik.
Anyaga: Fa

STEELFIT – BLOOD FLOW RESTRICTION SLEEVES – VÉRÁRAMLÁST KORLÁTOZÓ KARPÁNT

8.190 Ft
A termék jelenleg külső raktáron van, a várható szállítási idő 3 munkanap Részleges keringéscsökkentés elvén alapuló segédeszköz bicepsz edzéshez.

SVELTUS Gymball Standard Fitnesz Labda

5.890 Ft7.590 Ft

A termék jelenleg külső raktáron van, várható szállítási ideje 5 munkanap.

Sveltus Parallel Bar – Párhuzamos Korlát

25.900 Ft

A termék jelenleg külső raktáron van, várható szállítási ideje 5 munkanap.