Weider 32% Whey-Wafer Bar 35 g fehérje szelet - csokoládé
0
Értékeld elsőként! »
- Ízletes és ropogós ostyával a közepén
- Fehérjetartalma segíti az izomépítést
- Energiát biztosít szénhidrát formájában
Ezek is érdekelhetnek:
Ajánlott termékek:
A 180 kilokalóriát tartalmazó fehérjeszelet ideális megoldást nyújt azok számára, akik tömeget szeretnének építeni. A szelet 32%-a protein, méghozzá a legmagasabb minőségű tejsavó-fehérje, ami a benne lévő aminosavak gyors felszívódást teszi lehetővé. Ízletes, ostyás-csokis finomság, ami értékes tápanyagokkal látja el az izmainkat.
Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások
Javasolt edzési szakasz
Izomnövelési szakasz
Tömegnövelési szakasz
Javasolt felhasználás, adagolás, tárolás
Egy adag = 1 szelet
Élvezze az étkezések között vagy edzés után
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon
Figyelmeztetések
Adagolás
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Helyes táplálkozás
A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot
Egészségügyi
Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Összetevők
Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - éretsítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.
Gyermekek védelme
Gyermekektől távol tartandó!
Különleges táplálkozási célú élelmiszer - 36/2004 ESZCSM rendelet (2009/39/EK irányelv)