Szállítás (csomagdíj, megérkezés ideje, területi korlátok)
A 360Shop internetes üzlet a megrendelt termékeket a Pannon XP futárszolgálat – www.pannonxp.hu szolgáltatását igénybe véve küldi ki, kizárólag Magyarország területére.

Figyelem: bizonyos akciókban a 360shop magára vállalhatja a a szállítási költséget, ezt az akció mindenkori leírása tartalmazza.

A kiszállítás költségei: Érvényes 2018. január. 01-től

A termékeket a Pannon XP futárszolgálat a megrendeléstől számított 48-72 óra alatt teljesíti. A csomagokon nyomonkövetési szám is fel van tüntetve, így a vásárló pontos információhoz juthat a rendelt termék állapotáról. A nyomonkövetési számot telefonon belolvasva a 0620/77-333-99-es számon vagy a 360shop dolgozóitól kap információt.

Fontos információ! A készpénzes utánvétes megrendeléseknél + 500 Ft kezelési költséget számolunk fel a csomag átvételkor!

Szállítási árak súly szerint:

0-5 kg                         1.900 Ft
5,1 – 15 kg                  2.500 Ft
10,1 – 15 kg                3.000 Ft
15,1 – 20 kg                3.500 Ft
20,1 – 25 kg                4000 Ft
25,1 – 40 kg                4500 Ft
40,1 kg felett              4.500 Ft + 200 Ft/kg a szállítási költség 

A csomagot a futárszolgálat a saját feltételei szerint szállítja ki az általad megadott címre, a mindenkori hivatalos tarifatáblázata alapján (kivéve, amikor a 360shop internetes üzlet a csomagdíjat átvállalja, lásd alább). Amennyiben a kézbesítő a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy. A küldemény ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt vehető át.

Amennyiben egy rendelés valamelyik munkanapon 12.00 óráig beérkezik hozzánk, akkor azt még aznap, vagy a következő munkanapon feladjuk. Természetesen a csomag házhoz érkezéséhez még a postai kiszállítás ideje hozzáadódik, mely általában 2 munkanap a távolságtól és a Pannon XP szolgáltatási sebességétől függően. Speciális időpontokban, például Karácsonykor a Pannon XP sem tudja garantálni az általánosan megszokott csomagszállítási időket!

Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, vagy pénteken, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség a 360Shop internetes üzlet és a kedves vásárló között (hibás adatok, esetlegesen időközben kifogyó termékek, stb.). A 360Shop internetes üzlet árukészlet státusza munkanapokon naponta egyszer, manuálisan kerül frissítésre, így előfordulhat, hogy egy az üzletben megrendelhetőnek látszó és ténylegesen megrendelt tételt valójában nem tudunk éppen szállítani.

A vásárlástól való elállás joga
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni (lásd a Szállítás pontot a csomag feladásának idejéről). Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét!

Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog ilyetén történő gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (Például postaköltség. A csomagot a Nivo Tech Hungary Kft, 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 21-25. címre kérjük visszajuttatni).

A 360Shop internetes üzlet kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termék tételek egyéni csomagolása értendő ezen). A csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

A 360Shop internetes üzlet követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (például hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a küldeményt felbontotta. Amennyiben ezekről a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibásak, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem veszi át és a posta a 360shop internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

Garancia, szavatosság
A 360Shop internetes üzlet, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Az árukat az adott termékekre vonatkozó előírások szerint (Kermi, Meei, HIF, OÉTI, ÁNTSZ, stb.) által jóváhagyott kivitelben szállítjuk. Az áru átadásakor minden berendezéshez, illetve készülékhez a hatályos törvényi előírások alapján biztosítunk magyar nyelvű kezelési utasítást, minőség- vagy áruosztály-besorolást és garanciajegyet.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Adatvédelem
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pl. PannonXP). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Figyelmeztetés 
A 360shop internetes üzletből származó információk és termékek nem szolgálnak semmiféle probléma, vagy betegség diagnosztizálására, illetve gyógyítására! Bármilyen edzés- és táplálkozási-program elkezdése előtt konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel és edződdel.

Eszközök, Kettlebellek
A boltban árult Kettlebellek – 360Gears – gyártási pontossága +/-4% a megadott súlyhoz képest. Az RKC/Dragondoor és az új 360gears Full Force Kettlebellek esetén ez +/-2%.

Fizetési módok

– Futárnak

– Utalással

– Wordline Six Paymenttel vagy bankkártyával

WORDLINE SIX PAYMENT/KÁRTYÁS FIZETÉS – A 360shop.hu integrált Wordline Six Payment rendszere lehetővé teszi, hogy a vásárlás végén ügyfelünk bankkártyával fizessen.

UTALÁSSAL – A fizetés lehetséges utalással is – viszonteladóink, partnereink számára vagy 250.000 Forintos rendelést meghaladó online vásárlás esetén! Árajánlatunk után emailben megadjuk az utalási adatainkat. A számlát ügyfelünk átvételkor kapja kézhez.

FUTÁRNAK – A 360Shop internetes üzlet a megrendelt termékeket a Pannon XP – www.pannonxp.hu – a hozzá kapcsolódó utánvét szolgáltatás igénybe vételével küldi ki, csakis Magyarország területére. Ez azt jelenti, hogy előre nem kell semmit fizetned és csak a futár által kiszállított, és átvett csomag kézhezvételekor kell fizetni a Pannon XP képviselőjének. Jelenleg ez az egyfajta szállítási és fizetési mód tartozik a szolgáltatásaink közé, bankkártyás vásárlásra nincs egyelőre lehetőség. Kivétel az utánvéttel történő fizetés alól az olyan eset, amikor a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint nem rendezi az ügyet (lásd A vásárlástól való elállás joga) és a posta a 360Shop internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.